• 0910-72 30 27
  • info@ersmarkstra.se
  • Mån - Fre: 07.00 - 16.00

Mångårigt byggande har skapat ett unikt kunnande.

Ersmarks Trä o Bygg grundades 1994 av Mattias Jakobsson och Marie-Louise Jakobsson (nu Karlander), sedan mars 2016 är Mattias ensam ägare. Vid starten var vi bara två medarbetare men efter hand har vi anställt fler snickare och utvecklat vår affärsidé. Runt 30 erfarna byggnadsarbetare arbetar nu i företaget.

Mattias har sin bakgrund i Skelleftebygdens Trähus, och det är där som grunden till företagets kunskap och erfarenheter runt byggandet av lösvirkeshus utvecklades. Bra och effektiva metoder gör att vi är konkurrenskraftiga när det gäller byggandet av såväl bostadshus, fritidshus, om/tillbyggnad eller renoveringar

Våra duktiga medarbetare har sedan starten 1994 vårdat varumärket genom att utföra fina arbeten åt kunder i hela Skellefteå Kommun. Hos oss får du hög kvalité, förverkligade drömmar och kostnadseffektiva lösningar. Av oss får du hjälp med allt från enklaste renoveringen till byggnationen av fina lösvirkeshus som ska hålla i generationer.

Kundanpassade hus med inbyggda plusvärden.

+ Kundanpassning

Vi vill alltid att kunden ska känna sig i centrum, för oss är ALLA kunder lika viktiga. Dvs alla jobb är intressanta för oss, en mindre renovering är lika värdefull för oss som en nyproduktion av villa eller fritidshus

++ Hög kvalitet i varje detalj

Vi sätter Er främst och utför arbetet så att Ni ska känna Er helt nöjda när arbetet är klart

+++ Helhetstänkande

Vi på Ersmarks Trä vet att ett bra samarbete med våra underentreprenörer är viktigt för att kunna erbjuda kunderna den bästa servicen och de bästa garantierna. Vi värdesätter en bra dialog mellan våra kunder och våra samarbetspartner.

Kort sagt så vill vi poängtera att

” Vi bygger så som du vill ha det. När du är nöjd så är vi också nöjda, inte innan dess”

© Copyright 2017 Ersmark trä och bygg